Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Beesett + karikás szemekkel...

Beesett + karikás szemekkel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Beesett, karikás szemeim vannak. 7-8 órát alszom éjszaka. Legkésőbb 23 órakor fekszem le. Van egy kisgyermekem, úgyhogy kb 2-3x kelek hozzá éjjel, de szinte rögtön vissza alszunk.

Fiatalkoromtól kezdve ilyen, de akkor nagyon rosszul aludtam. Használok hyaluronsavas + koffeines szemkörnyékápolót, ami szépen ránctalanít, de ezeken a problémákon nem segít.

Mit lehet még tenni? Hyaluronsavas feltöltést nem szeretnék. Bármi más jöhet.

nov. 9. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Vannak kollagéntermelést elősegítő kezelések például. Másról nem tudok, nekem is ilyen a szemem akármit csinálok.
nov. 9. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
18%

[link]

Itt a do..ce reklamban direkt karikasra van tonusozva a nonek is. A gengszterfilmekben is mindenki szeme karikas es mindenki tiipikusan olasz. Sotet szem sotet karikak.

Ha no vagy fessed tonusozd. A foltoktol izgalmas egy arc,mint egy krimi.

Ott a szempillafestek. Ami ha le van kenodve,olyan agybol kikelt hatast kelt. Jol eltakarja a karikakat illetve olyan hatast kelt.

nov. 10. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:
31%

pedig csak a feltöltetés segít.

Hiába pazarlod a pénzed és idődet másra. Vehetsz la mer kréneket is horror áron, azok is annyit használnak majd mint a drogériás szarok

nov. 10. 06:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

3-as nem a feltöltés a probléma. A hyaluronsavas, mint töltő anyag nem tetszik nekem. :)

nov. 10. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!