Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! 90 évesen is hosszú...

Lányok! 90 évesen is hosszú hajatok lesz?

Figyelt kérdés
Csak kérdezem, nem gúnyolódni akarok.

dec. 5. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kedves 2-es ! Miert nem akarsz 90 evog elni?
dec. 6. 08:09
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
Én most, 30 évesen is kopaszra nyírom, és imádom így.
dec. 6. 08:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha nem is fenékig érő.

Az biztos, hogy ilyen csuti, fantáziátlan öregasszony frizurám soha nem lesz.

Nem fogok úgy kinézni, mint egy betojt nyárspolgár, csak azért, mert a társadalom ezt várná el tőlem.

Már 10 évesen is hosszú, vakító fehér vagy ezüstös színű hajat szerettem volna. Akkor legalább megvalósulhat. 😂

dec. 6. 11:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Biztos élni fogunk 90 évesen
dec. 6. 15:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha meg esetleg annyira megritkulna a hajam, hogy hosszan sehogy sem néz ki jól (sajnos a felmenőim közt a női kopaszság, erős hajritkulás gyakori volt...), akkor még a paróka is elképzelhető számomra. Nem egy extra paróka, nem földig érő, de valami visszafogott. A lényeg, hogy én sehogy sem tudnám elképzelni magam olyan rövid hajjal, minimum egy vállig érő (vagy egy kicsit váll fölé érő) azért.
dec. 6. 20:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem igen, fenékig érő lesz 90 évesen is.
dec. 6. 20:20
 17/19 Metionin ***** válasza:
100%
Ha lesz annyi és olyan minőségű hajam, akkor naná. Ha teljesen ősz vénasszony leszek, világos tengerkék hajat szeretnék.
dec. 6. 23:00
 18/19 anonim ***** válasza:

A családban nálunk nincs 60 év se az átlagélettarta a felmenőimet tekintve. Hamar elfogyunk. Így nagy valószínűséggel én sem fogok 90 évig élni. Bár már most sem vagyok fiatal, nincs semmilyen betegségem, se egészségügyi problémám. De 60-70-nel már teljesen elégedett lennék.

Visszatérve, ez sok mindentől függ. Előre nem tudom megmonsani. Menniy, milyen hajam lesz akkor? Hogy fogom épp gondolni, érezni? Ezt előre nem tudom.

dec. 7. 11:34
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak megérném :) Addig lesz hosszú hajam amíg dús és fényes marad. Ha elkezd ritkulni és minőségileg már nem lesz kielégítő az állapota akkor egy rövid bob-bal is megelégszem...
dec. 7. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!