Hosszú hajú lányok, mennyi hajatok hullik ki kb egy nap? Igaz, hogy a dús haj jobban hullik?
21:27, kedves utolsó
Nekem az eddiginél lényegesen gyorsabban nő a hajam, sikerült megtalálnom azt a hajápolási rutint, ami nekem valóban bevált.
Én csak ajánlani tudom, szívesen leírom ha szeretnéd, de nem garanca hogy nálad is ugyanolyan eredményt hoz. De ki tudja:)
Nem mindenkinek nő egyformára, van, akinek sokkal hamarabb cserélődik, ezért nem lesz hosszabb bizonyos mértéknél... és ez emberenként eltérő valamennyire.
Mellesleg a kérdező kérdése, hogy dús haj jobban hullik-e...
...attól eltekintve, hogy az embereknél más mértékű a hajhullás / cserélődés, ha feltételezzük, hogy van két ember, akik között tényleg csak a hajuk dússága tér el... ez logikailag azt is jelenti, hogy nagyobb mennyiségű (dúsabb) hajból nagyobb mennyiség fog adott idő alatt kihullani... tehát nem hullik jobban a dús haj, de több lehet a kihullott hajszál, egyszerűen a hajhagymák száma miatt...
Nekem mindig kevesebb hajam volt az átlagnál (eddig nem sokkal csak éppen átlag alatti volt) + vékony szálú is. Ősszel és tavasszal jobban hullik. Remélem nem baj, hogy válaszoltam.
Engem érdekelne a rutin. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!