Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 17-18 éves lányok! Milyen...

17-18 éves lányok! Milyen hosszú hajatok van, és mióta ilyen?

Figyelt kérdés
Gyakran váltogattok frizurákat? Terveztek nagy vágást mostanában?

2020. jún. 1. 16:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Derékig érő. Nagyjából mindig ekkora volt. Tavaly nyáron vagattam le mell közepig érőre mert már nagyon elvolt törve, azóta megnőtt.
2020. jún. 1. 17:11
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Márciusban a mellig érő hajamat vágattam le váll fölé érőre. Most már kissé megnőtt, most kb. vállig ér. Amúgy imádom így a hajamat, szóval most jó ideig így is fogom hagyni.
2020. jún. 1. 19:21
 3/21 anonim ***** válasza:
91%

magamnak vágtam le, vállig érőre. kb 15 éves koromig csak nőtt a hajam, fel se tűnt, hogy milyen hosszú, majd a fenekemig ért. aztán befestettem (szőkítés, alapból is szőke vagyok csak sokkal sötétebb) és olyannyira eltöredezett, hogy muszáj volt levágatni. ez 17 évesen volt, azóta tartom a vállig érő hosszt, mivel másoktól azt a visszajelzést

kaptam, hogy jól áll és kiemeli az arcomat, nekem is tetszik, meg persze az élet is egyszerűbb vele :)

ha le szeretnéd vágatni, tedd meg, nem örökre szóló döntés. az örök sztereotípiát pedig felejtsd el, hogy csak a hosszú haj lehetne nőies... :)

2020. jún. 1. 19:31
 4/21 anonim ***** válasza:
55%
0 cm. Szilveszterre nyírtam le vállig érőből, azóta is letolom rendszeresen, mert nagyon bejött nekem. Egy ideig most biztos nem fogok ezen változtatni. :)
2020. jún. 2. 08:05
 5/21 anonim ***** válasza:
85%
középig érő kb 30 centi és nemrég vágattam belőle
2020. jún. 3. 13:39
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Derékig érő. Két éve vágattam le állig,azóta visszanőtt.Most egy darabig hosszún hagyom, még tovább is növesztem:))
2020. jún. 3. 16:52
 7/21 anonim ***** válasza:
84%
Hátközépig ér és balayage. Sosem volt még ilyen hosszú, szeretném ha még egy 15 centit nőlne.
2020. jún. 4. 01:05
 8/21 anonim ***** válasza:
88%
Egész életemben maximum nyakig ért, most pedig végre váll alá kicsivel, ezért úgy érzem, mintha én lennék Rapunzel.
2020. jún. 4. 09:01
 9/21 anonim válasza:
89%

Térdig érő.

Nekem az bőven elég frizuraváltogatás hogy néha befonatom.

Nagyon szeretem a fonatokat!!!

2020. jún. 4. 14:32
 10/21 anonim ***** válasza:
69%
Áll alá ér egy picivel, amolyan longbob és kb 2 hónapja ilyen, előtte derékig ért. Festeni gyakran festem kb havonta pink színűre.
2020. jún. 4. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!