17-18 éves lányok! Milyen hosszú hajatok van, és mióta ilyen?
Mell alá ér éppen, tavaly február óta nő, akkor kulcscsont-váll körül volt nagyjából, de időközönként vágunk vissza belőle pár centit, ha egyáltalán nem nyúltunk volna hozzá, most talán csípőig is érne.
De éppen mostanában gondolkodom azon, hogy vágjam le rövidre(nyakig érőre), vagy növesszem, vagy jó ez ígyX) ötletem sincs. A frumfrumat mindenesetre le szeretném növeszteni. Csak nem tudom, hogy a rövid mennyire lenne jó a hajammal, mert hullámos/göndör😅
Én mindenkit felpontozok. De gondolom egyesek nem értik a válasz hasznossága és a személyes ízlés közti különbséget...
Amúgy köszi mindenkinek a választ! Írhattok még, mindenkire kíváncsi vagyok! (Magam is hajvágáson gondolkodom egy ideje, de nehéz dönteni...)
Nekem is rövid a hajam. Régen mindig hosszú volt de meguntam. Most a fülemig érő egyenes bob.
Sokszor keresek olyan hajstílusú lányokat mint én de sosem akadok rájuk😅
Hátam aljáig ér jelenleg, most lett vágva belőle 12 cm. Illetve tavaly is lett vágatva belőle (több részletben) további 10 cm, szóval nekem tényleg nagyon hosszú hajam volt. Fontosak voltak ezek a vágások, mert gyorsan töredezik a hajam, és így azért most sokkal szebb, ápoltabb a vége, de nem mondom, hogy nem sírtam mindegyik hajvágás után. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!