Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 17-18 éves lányok! Milyen...

17-18 éves lányok! Milyen hosszú hajatok van, és mióta ilyen?

Figyelt kérdés
Gyakran váltogattok frizurákat? Terveztek nagy vágást mostanában?

2020. jún. 1. 16:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kb a hátam közepéig ér most. Márciusban vágattam belőle 5 centit, mert el volt töredezve. De egyébként növesztem, ezért minden évbe egyszer szeretném vágatni, hogy ne töredezzen el.
2020. jún. 4. 16:18
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
Majdnem derékig er jelenleg fekete szinu, de nemsokára kezdem majd kiszokitetni.
2020. jún. 4. 16:20
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a hátam közepe alá ér egy kicsit, csak akkor vágatom, ha van valami alkalom vagy töredezik (pl. szalagavató, ballagás)
2020. jún. 10. 12:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Mell alá ér éppen, tavaly február óta nő, akkor kulcscsont-váll körül volt nagyjából, de időközönként vágunk vissza belőle pár centit, ha egyáltalán nem nyúltunk volna hozzá, most talán csípőig is érne.

De éppen mostanában gondolkodom azon, hogy vágjam le rövidre(nyakig érőre), vagy növesszem, vagy jó ez ígyX) ötletem sincs. A frumfrumat mindenesetre le szeretném növeszteni. Csak nem tudom, hogy a rövid mennyire lenne jó a hajammal, mert hullámos/göndör😅

2020. júl. 22. 06:53
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó, próbálj ki egy rövid pixie frizurát akkor már szerintem. Hullámos hajból is nagyon jókat lehet készíteni.
2020. júl. 22. 07:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Hú, az kicsit meredek lenne nekem😱 De nagyon jól néz ki szürke hajjal!
2020. júl. 22. 08:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ezeken a válaszokon mi nem tetszett azoknak, akik lepontozták? 😂😂
2020. júl. 22. 22:27
 18/21 A kérdező kommentje:

Én mindenkit felpontozok. De gondolom egyesek nem értik a válasz hasznossága és a személyes ízlés közti különbséget...

Amúgy köszi mindenkinek a választ! Írhattok még, mindenkire kíváncsi vagyok! (Magam is hajvágáson gondolkodom egy ideje, de nehéz dönteni...)

2020. júl. 22. 22:34
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is rövid a hajam. Régen mindig hosszú volt de meguntam. Most a fülemig érő egyenes bob.

Sokszor keresek olyan hajstílusú lányokat mint én de sosem akadok rájuk😅

2021. márc. 18. 17:12
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Hátam aljáig ér jelenleg, most lett vágva belőle 12 cm. Illetve tavaly is lett vágatva belőle (több részletben) további 10 cm, szóval nekem tényleg nagyon hosszú hajam volt. Fontosak voltak ezek a vágások, mert gyorsan töredezik a hajam, és így azért most sokkal szebb, ápoltabb a vége, de nem mondom, hogy nem sírtam mindegyik hajvágás után. :)

18L

2021. márc. 19. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!