Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen napi rutint javasoltok...

Milyen napi rutint javasoltok pattanás ellen?

Figyelt kérdés

Már elegem van a sok pattanásból ami az arcomon van. Már elkezdtem is tenni ez ellen. Van amikor pár napig nincsen, azonban egy kis idő múlva folyton visszatérnek.

Ti mit javasolnátok? Mit kellene tennem? (Ha lehet akkor olyanokat írjatok amihez nem kellenek krémek mert azok nagyon drágák manapság sajnos 17l)

dec. 2. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
krémek nélkül nehéz nagyon, de a legfontosabb a külön törölköző arcra, és minden reggel-este arcmosás, ne aludj sminkben ( ha sminkelsz), de ha már csak egy szalicilsavas arclemosót beszerzel, az is segíthet.viszont a hidratálókrém fontos lenne, vannak olcsók is jó áron, skinsbyvivi instáját ajánlom
dec. 6. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:
plusz pattanástapasz, ha van lehetőséged, én Temurol rendeltem 70 db-osat 175ft-ert:)
dec. 6. 23:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Teafaolajat, Dm-ben lehet venni 1300 forint Mivolis márka Teebaumöl. Fültisztítóval ráteszem a kezdődő pattanásokra és nem nőnek tovább és a meglévők két nap alatt elmúlnak. Ez a leghatásosabb, de csak pontokban tedd rá, tilos a teljes olajat arcra tenni, mert nagyon szárít.
dec. 7. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!