Pattanás után maradt piros foltok eltüntetésére mit javasoltok?
citrommal ne támadd az arcod, csak ront a helyzeten.
Próbáld neogranormonnal kenni két naponta vékonyan, meg egy jó arcápolàsi rutin se ártana.
Dermapen használt nekem, hegeket is eltüntette. Heti 1x használd, de úgy, hogy vérezzen az arcod. :D 2.5 mm hosszúságú tűt használtam hozzá. Kicsit fájdalmas csak, de szerintem a leghatásosabb. Hidratáló krémet használhatsz utána. Citromot meg a többi házipraktikát szerintem elfelejtheted nyugodtan. Bulvármagazinokból semmiképp ne informálódj ezzel kapcsolatban.
(Dermapen aliexpressről 8k körül, steril tűk hozzá 300-500 ft)
Citromot tényleg hagyd, dermapent meg eszed ágában se legyen használni, többet ártasz vele mint használsz. De tényleg.
Ha tudsz egy kicsit angolul akkor nézz be DrDray youtube csatornájára, ő bőrgyógyász és rengeteg videója van mindenről is.
Így látatlanba, először is az alap, arctisztító, hidratáló és naptej. Ha nem véded az arcod a naptól az csak rosszabb lesz, a hegek is rosszabbodnak.
Próbálj aha vagy bha-t, ezek alfa vagy bétahidroxisavak, de itt is figyelj arra, hogy hidratálsz utána és napvédőt használsz. A the ordinarynek vannak megfizethető termékei pl lactic acid, a kisebb %, vagy akár dm-ben valamilyen sav.
😊
Dermapennel ne menj rá sérült bőrfelületre.
Akkor kozmetikában plasma kezelés vagy mikrodermabrazio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!