Pattanás utáni hegek, piros foltok eltüntetése?
Ha hosszú távon szeretnél szép, egészséges bőrt, akkor a következő:
Jó arclemosó (kerüld az irritáló anyagokat pl a legtöbb alkohol féle, meg a szappan se mindig jó, hiába van benne olyan hatóanyag ami tud segíteni, mert könnyen elviszi a bőröd pH ját stb)
Legyen egy hidratáló krémed ami ha lehet szintén "mindenmentes"
Ha nagyon oda akarsz figyelni, akkor egy kb bármilyen fényvédő, mert az uva sugarak a felhőkön is átjutnak és bepigmentálják a foltjaid, de ez inkább nyáron jellemző
Én inkább azt mondom kenegesd, mint nyomkodd. Azok a pattanások gyulladások és nem tesz jót, ráadásul olyan vékony a pórus fala, hogy simán át tud szakadni, és az általában acne p. Baktérium elterjed stb.
A hatóanyag ami fog segíteni az lehet egy aha hámlasztó. VÉLETLENÜL SEM ARCRADÍR!
C vitamin szérum, esetleg gyenge retinol/a vitamin.
Ezek aktív hatóanyagnak számítanak, szóval fokozatosan kell elkezdeni használni őket.
+ tipp pattanás és miteszer ellen tök jó a szalicilsavas kémiai hámlasztás és a niacinamide. Az aloe vera is szuper ahogy fent írták már.
Ha ez tömény így, akkor esetleg a skinsmart oldal csinál egész jó videókat bőrápolás tekintetében.
Én drogériából/ patikából a cerave, revox márkák és társaik termékeit keresném.
Köszönöm szépen a válaszokat MINDENKINEK, hasznosnak találtam és ment a zöld pipa mindenkire.
Tehát akkor az aloeverás termékeket kell keressém és nem nyomkodni a pattanásokat :D
Esetleg valamilyen termék, ami nektek bevállt és aloeverát tartalmaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!