Szándékosan rosszul vágják a hajam vagy ennyire bénák a barberek?
Figyelt kérdés
Két barberrel is így jártam hogy hiába mondtam el hogyan szeretném, nem sikerült úgy vágniuk a hajamat. A gépelt része oké, azzal nincs gond, de a hosszabbra hagyott részt, amit oldalra akarok fésülni, valami szörnyű ahogy vágják. Nagyon egyenes szálú a hajam, így könnyen észrevenni hogy nem egyenletes a vágás, és vannak össze-vissza kiálló részek is. Ahhoz képest, amennyi pénzt elkérnek, elég silány munkát végeznek.nov. 30. 19:15
2/3 anonim válasza:
Miért jó az nekik szerinted, hogy direkt elrontják?
Keress egy képet ami olyan mint amilyet te szeretnél, és mutasd meg azt
3/3 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd ezt, inkább telibe le kell borotváltatni az egészet, és ott nincs vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!