Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet a hajat haj mosáskor...

Lehet a hajat haj mosáskor túl öblíteni?

Figyelt kérdés

Meg mosom a hajam kétszer

Sokáig öblítem sima vízzel de nyirkosnak látom ha meg száradt

nov. 27. 06:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. Az lehet, hogy nem egészséges a hajad, porózus, nem szárítod át, vagy túlzottan olajos termékeket használsz, amitől olyan, mintha nyirkos lenne.
nov. 27. 06:32
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem használok ilyet

Ki próbáltam már hogy nem teszek balzsamot se a végére

Meg száritom a hajam úgy sem jó

Sampont is ki próbáltam már többet

nov. 27. 07:01
 3/9 anonim válasza:
72%
Növényi vegán cuccokat messziről kerüld ipari hulladék mind de sajnos egyre nehezebb mást találni.
nov. 27. 07:08
 4/9 anonim ***** válasza:
35%

Nem lehet.

Ha nehezen szárad, ne kezd el azonnal szárítani, tegyél rá törölköződ, egy ideig hagyd úgy.

Ha sok és/vagy vastagszálú hajad van, akkor mindenképpen szárítsd meg teljesen szárazra.

Ha túl soknak érzed, akkor akár ki is lehet ritkíttatni, hogy könnyebben kezelhető legyen.

Használj hajbalzsamot minden hajmosásánál. Az teljesen egyéni, hogy melyik lesz jó. Ismertebb márkák általában jók. A nagyon drága nem tud többet. A mindenmentes vegán akármik szerintem is borzalmasak. Nekem azoktól viszket a fejem és volt, amitől sebes is lett.

nov. 27. 09:05
 5/9 anonim ***** válasza:
32%

Miért lenne hulladék? Milyen állati összetevő szükséges elengedhetetlenül a hajnak?

nov. 27. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Föleg, mivel a "vegán cuccok" annyiban különböznek a nem-vegántól, hogy nem tesztelik öket állatokon, az összetételük a legtöbbször gyakorlatilag ugyanaz.
nov. 27. 15:06
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem így van. A “vegán” kozmetikum nem tartalmaz állati összetevőt. Az amit nem tesztelnek állatokon, az a “cruelty free”.

Lehet CF egy kence úgy, hogy közben nem vegán, és lehet úgy vegán, hogy nem cruelty free.

nov. 27. 16:34
 8/9 anonim válasza:
#5 akár tiszta vízzel is moshatsz hajat, sőt nem is elengedhetetlenül szükséges hajat mosni tehát nem elengedhetetlen az állati összetevő a hajnak.
tegnap 16:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Én tudom, ezért nem értem miért rosszabb a vegán sampon mint a nemvegán. :)

tegnap 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!