Lehet a hajat haj mosáskor túl öblíteni?
Meg mosom a hajam kétszer
Sokáig öblítem sima vízzel de nyirkosnak látom ha meg száradt
Nem használok ilyet
Ki próbáltam már hogy nem teszek balzsamot se a végére
Meg száritom a hajam úgy sem jó
Sampont is ki próbáltam már többet
Nem lehet.
Ha nehezen szárad, ne kezd el azonnal szárítani, tegyél rá törölköződ, egy ideig hagyd úgy.
Ha sok és/vagy vastagszálú hajad van, akkor mindenképpen szárítsd meg teljesen szárazra.
Ha túl soknak érzed, akkor akár ki is lehet ritkíttatni, hogy könnyebben kezelhető legyen.
Használj hajbalzsamot minden hajmosásánál. Az teljesen egyéni, hogy melyik lesz jó. Ismertebb márkák általában jók. A nagyon drága nem tud többet. A mindenmentes vegán akármik szerintem is borzalmasak. Nekem azoktól viszket a fejem és volt, amitől sebes is lett.
Miért lenne hulladék? Milyen állati összetevő szükséges elengedhetetlenül a hajnak?
Ez nem így van. A “vegán” kozmetikum nem tartalmaz állati összetevőt. Az amit nem tesztelnek állatokon, az a “cruelty free”.
Lehet CF egy kence úgy, hogy közben nem vegán, és lehet úgy vegán, hogy nem cruelty free.
Én tudom, ezért nem értem miért rosszabb a vegán sampon mint a nemvegán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!