Mivel tudom beleírni a babaruhák címkéjébe a babám monogramját, hogy ne jöjjön ki mosáskor?
Fényképezd le az összes darabot, mentsd el magadnak, és írd ki cd-re is (50 Ft) és add oda a ruhákkal együtt a cd-t.
Mond el, hogy neked is megvannak a képek, és szeretnéd visszakapni az összes ruhát ami a képeken van.
Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás és Te sem felejted el, hogy pontosan mit adtál kölcsön.
Textilfilc!!!! Nem jön ki, egy mozdulattal ráfirkantod a gyerek kezdőbetűjét...mert mi van ha egy másik keresztes rucival összekeverik (ahogy látom, ez a kereszt hímzés nagyon bejött másoknál :)
Egyszerű, gyors, és nem lehet kimosni vagyis tartós!!!
az 5 öst én sem értem, kimaradt a "közben szoríts fegyvert a fejéhez " rész ..
Ha nem akarod ne add kölcsön,ha kölcsön adod számolj azzal hogy elkavarodik kiszakad foltos lesz
Én nem fogadok el és nem adok kölcsön babaruhát,inkább megveszem magunknak is és ajándékba is.
Köszönöm a segítséget!
A keresztöltés nem fog működni, a textilfilcre rákérdezek a boltban.
A ruhákat szeretném kölcsön adni, ami azt jelenti, ha kölcsön adom, azt szeretném is vissza kapni, mert az enyém. Az nem zavar, ha valami történik véletlenül velük, de nem szeretném ha elkavarodnának. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!