Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel tudom beleírni a babaruh...

Mivel tudom beleírni a babaruhák címkéjébe a babám monogramját, hogy ne jöjjön ki mosáskor?

Figyelt kérdés
Szeretném kölcsönadni a kinőtt babaruháinkat, de szeretném megjelölni azokat. Tudtok ajánlani valamit, ami nem túl vastagon fog és a címkébe lehet vele írni? Úgy, hogy lehetőleg ne kopjon ki a mosáskor és ne ártson a babának se.
2013. febr. 27. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Én anno belehímeztem egy keresztet a ruhákba. Nagyobb meló, de biztosabb.... :) Egyébként van textilfilc.
2013. febr. 27. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Alkoholos filc! Ha egyszer kimosódik se szaga se semmi,nem bántja a bőrét sem!
2013. febr. 27. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:
tegyél néhány öltést a cimkébe. nem sokkal nagyobb munka és nem fog kikopni. persze ha a címkét kivágják, akkor semmi nem lesz jó!
2013. febr. 27. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Varrj bele egy kis x-et. Gyors egyszerű, és nem jön ki mosással. Én is igy jelölöm meg azokat amiket kölcsön kapok :)
2013. febr. 27. 18:45
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Fényképezd le az összes darabot, mentsd el magadnak, és írd ki cd-re is (50 Ft) és add oda a ruhákkal együtt a cd-t.

Mond el, hogy neked is megvannak a képek, és szeretnéd visszakapni az összes ruhát ami a képeken van.

Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás és Te sem felejted el, hogy pontosan mit adtál kölcsön.

2013. febr. 27. 19:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Textilfilc!!!! Nem jön ki, egy mozdulattal ráfirkantod a gyerek kezdőbetűjét...mert mi van ha egy másik keresztes rucival összekeverik (ahogy látom, ez a kereszt hímzés nagyon bejött másoknál :)

Egyszerű, gyors, és nem lehet kimosni vagyis tartós!!!

2013. febr. 27. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szetetnék lepontozàst kapni, nem piszkálásból kérdem, csak nem értem. Miért ilyen fontos, hogy egytől egyig visszakapd! Mi lenne ha egyet kettőt nem kapnàl vissza! Ha meg olyan fontosak a ruhák számodra, vagy kell majd még neked a másik babànàl , miért adod kölcsön?
2013. febr. 27. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:

az 5 öst én sem értem, kimaradt a "közben szoríts fegyvert a fejéhez " rész ..

Ha nem akarod ne add kölcsön,ha kölcsön adod számolj azzal hogy elkavarodik kiszakad foltos lesz

Én nem fogadok el és nem adok kölcsön babaruhát,inkább megveszem magunknak is és ajándékba is.

2013. febr. 27. 23:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

A keresztöltés nem fog működni, a textilfilcre rákérdezek a boltban.

A ruhákat szeretném kölcsön adni, ami azt jelenti, ha kölcsön adom, azt szeretném is vissza kapni, mert az enyém. Az nem zavar, ha valami történik véletlenül velük, de nem szeretném ha elkavarodnának. Ennyi.

2013. febr. 28. 15:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!