Ciki ha manapság egy fiatal lány nem festi a haját? Egyáltalán?
Hosszú, szőkésbarna hajam van, sokak szerint festetem, pedig nem. Mindig dicsérik, hogy milyen szép hosszú és egyenes és szép színű, bár nekik lenne...amikor meg meghallják hogy nem festetem, sőt nem is volt még soha, furcsa szemeket meresztgetnek. Szerintetek ez ciki manapság? Már mindenki festi a haját? Nekem nagyon tetszik így, néha sötétebb, néha világosabb, jó hosszú, szóval mindenféle frizurát lehet belőle csinálni...
20L
Ciki vagy nem ciki, de nekem nem tetszik a festett haj és ezért nem fogok beállni a sorba, mert akkor "menő" leszek. A barátom imádja, hogy nem festetem. Szereti, hogy természetes, hosszú hajam van. Nagyon szép világosbarna színe van, néha vöröses vagy szőke csillogással :)
18/L
Ennyi hülye embert!
Aki nem akarja nem festeti, ebben nincs divat. Sok ember nem elégedett a saját színével ezért festeti, nem azért meg ciki a természetes hajszín. Ennyi. Nekem csúnya hamubarna volt, befestettem mert túl szürkének éreztem magam. Neked szép színű (igen kiolvastam a dicsekvést a sorok közül) akkor nem kell festened. Nem hiszem el, hogy ezt meg kellett kérdezned. Huh, nagggyon ciki, hogy nem fested a hajad a 21. században. Istenem...
Ha szereted az igazi hajszined akkor felesleges divatbol festened. :D Én pl utálom a barna (fosbarna) hajam, szóval kiszőkitettem, de voltam már mindenféle szinű: fekete, vörös, kék, lila.. :D
Szerintem legyél rá büszke, hogy szereted a hajad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!