Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az akneroxid helyett milyen...

Az akneroxid helyett milyen krémek/gélek vannak még amik benzoil peroxidot tartalmaznak ?

Figyelt kérdés

Az akneroxidot sajnos kivonták a forgalomból viszont nekem csak az használt😩😩

Sokan mondják hogy a panoxyl lemosó nagyon jó viszont nem tudom honnan rendeljek, félek hogy kamut kapok. Mit csináljak? Esetleg van még valami hasonló amit gyógyszertárban megtudok venni ?

#pattanás #Benzoil peroxyd
nov. 24. 10:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Emagról is tudsz rendelni többféle BP hatóanyagú krémet,gélt,lemosót, Panoxyl is van rajta. Illetve még az IHerbről tudsz bőven rendelni ilyeneket.

Mindkét helyről rendeltem, nem volt semmi gond. Az IHerb végképp megbízható oldal.

nov. 27. 14:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen láttam hogy emagon is van panoxyl viszont félek hogy kamu mivel emagon elég sok kamu cucc van már pl parfum is volt
nov. 28. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!