Létezik olyan keratinos "végleges" hajegyenesítés ami biztosan ne tartalmaz semmilyen kakaó származékot?
Allergiás vagyok a kakaóra és semmilyen formában nem érintkezhetek vele, nem tudtam, hogy a legtöbb ilyen anyag tartalmaz, de esetleg ismertek olyan fodrászt aki dolgozik ilyen termékkel?( vagy ha látja egy fodrász a kérdést örülnék ha válaszolna).
Nem gond ha többe kerűlne külön rendelni egy ilyen szert a hajamra, de biztosra kellene mennem ezzel mindenképp.
Sem kakaó vaj, vagy olaj vagy bármilyen kakaó származékot nem szabad használnom.
Nem most rögvest mennék de érdekelne, hogy van-e ilyen lehetőség és ha van akkor esetleg majd egy elérhetőséget privátban szeretnék kérni, hogy majd tudjam hová mehetek biztonsággal.
Tudom, hogy nem végleges ezt jeleztem is.
Úgy tudom kb 3-5 hónapig tarthat de most nem ez a fontos, hanem, hogy ne tartalmazza a számomra allergizáló anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!