A növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmazó hajszínezőket száraz vagy nedves hajra érdemes felvinni ahhoz, hogy a készítmény stabilan és egyenletesen befogja a hajat? Hogyan érhető el a legjobb eredmény?
Vannak ősz hajszálaim is.
Nem feltétlenül az érdekel, ami a dobozra van írva, hanem a személyes tapasztalatok!
Hát ez henna meg indigó összekeverve pár más anyaggal, aztán becsomagolva. De ja, úgy mûködik mint a henna meg az indió alapjáraton.
A meleg meg a fóliázás biztos segít neki, de hogy ez a bizonyos termék milyen jó, nem tudom.
Illetve ezek a növényi hajszínezők pont olyanok mint a zöldfűszerek, minél frissebb, annál potensebb. Hogy ez az adott doboz ami neled otthon van hány évet állt a polcon, milyen körülmények közt, azt senki se tudja.
Én inkább arra gondoltam, hogy ez előtt mennyit ült valami konténer hajón vagy raktárban, milyen meleg volt stb.
Illetve hogy az adott növény éppen milyen évjárat, mennyi esõt, napot kapott az adott évben. Ezek mind változtatnak azon, hogy milyen potens egy herba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!