Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hairburst vélemények? 🙃Esetleg...

Hairburst vélemények? 🙃Esetleg másnak is tönkre vágta a haját?

Figyelt kérdés

Sziasztok! kb.fél éve vettem rá magam, az első hairburst sampon vásárlására, annak ellenére, hogy a sógornőm a szülés utáni hajhullás reményében vett, és még jobban elkezdett hullani a haja. Az első pár használatnál semmi különöset nem tapasztaltam, se rosszat, sem jót. Mintha egy átlagos sampont használnék. Viszont több használat után el kezdett nagyon gyorsan zsírosodni a hajam, megindult a hajhullás, minden fésülködésnél és hajmosásnál csomószámra. Egyébként mióta abba hagytam, Alpecinnel mosom, rendbe jött szerencsére.

Csak érdekel, esetleg más is tapasztalt ilyet? Csak mert óriási a reklám körülötte, a fél magyar “influ” társaság reklámozza, ha nem többen. Elég idegesítő még látni is egy ilyen reklámot ezek után :D

tegnap 23:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, igen, csak a reklám nagy körülötte, de amúgy rengeteg negatív vélemény van róla, vagy ha nem is negatív, akkor a tipikus "nem jobb egy olcsó samponnál" vélemény. De amúgy az összes agyonreklámozott terméknél így van általában. Ha valamit tényleg rengetegen reklámoznak, akkor szerintem általában az az adott termék max. az átlagos szintet üti meg.
ma 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!