Ma voltam fodrásznál. Férfi vagyok, és mindig is nagy hajat hordtam. Megkértem a fodrászomat, hogy ne vágjon le belőle sokat, de nagyon rövidre vágta, ami nekem nagyon rosszul áll. Nem akarok emberek közé menni, mert nagyon rossz. Mit tegyek?
Akkor itt az ideje fodrászt cserélni. Pláne ha ilyen biohair vagy hair-shop színvonalú helyen voltál, ahol nagyon vegyes a felhozatal a fodrászok közül. Az előbb említett helyek egyikére bementem én is, huszonvalahány éve járok fodrászhoz, de ilyen szarul még életemben nem vágták le a hajamat.
Csak itthon amikor 2 tükörrel néztem meg a tarkóm meg körbe a fejem, akkor döbbentem rá, hogy ez valami istentelen szar lett. A tarkómnál random fekete foltok vannak, végig se ment rajta géppel alaposan. Nem kértem hajszobrászkodást, csak hogy kb. a feléig vágja fel 3 mm-el, aztán vágjon átmenetet, mondanom sem kell, hogy teljesen felnyírta az egészet 3 mm-el, 0 átmenettel, de még azt sem normálisan.
A fejem tetején, elől össze-vissza hosszúságban hagyta meg a hajamat, ha előre fésülöm a frufrumat rendesen még egy tincset is hagyott kozsó stílusban.
A homlokomnál meg random benyírbált kb. 1 mm-t géppel, de minek?? Meg méz azt sem egyenesen. Megvakarom a homlokom, és ott serceg alatta a kis borosta. Röhejes az egész, én is várom, hogy megnőjön jó hosszúra, aztán keressek egy normális fodrászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!