Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Így szabad használnom?

Így szabad használnom?

Figyelt kérdés

Vettem egy arcszérumot, amire az van írva, hogy 25 és 40 éves kor között ajánlott, de én 22 éves vagyok, így is használhatom?

Amiről szó van egyébként az Isana Q10 Anti-Falten Power.

Ilyen van még rá írva, hogy mérsékeli a ráncokat, de ha nekem nincs ráncom, akkor gondolom nem leszek ráncos tőle.

Köszi a válaszokat!

nov. 12. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Hidd el, ha lenne ráncod, ez akkor sem segítene rajta. Ezek elég hatástalan termékek.
nov. 12. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Szóval nyugodtan használd, nem lesz változás.
nov. 12. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
A fényvédő lehet jobb ötlet lenne
nov. 12. 23:21
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
És miért akarsz ilyet használni ilyen fiatalon? Hogy tönkretedd a bőröd? Egy fiatal bőrnek semmiféle kencefice nem kell,mert csak ront rajtad. Én 40-50 voltam, amikor először tettem valamit a bőrömre.
nov. 13. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Pro tip bőrápolásban: soha ne fogadj el tanácsot olyantól, aki a kencefice szót használja, illetve aki a saját bőréből következtet a tiedre.

Az időtől leszel ráncos. Használhatod nyugodtan.

nov. 13. 11:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Attól pont, hogy nem lesz semmi baja az arcnak ha ápolva van.

Én pedig pont abban a korban vagyok amikor érdemes különböző termékekkel ápolni.

Köszönöm 5-ös, akkor ki is próbálom majd, a korosztály ajánlás miatt futamodtam meg egy picit, mert pár évvel fiatalabb vagyok az ajánlott kortól amit ráírtak! 😅

nov. 13. 13:23
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Nincs ebben az országban semmiféle pénzügyi gond, amíg megveszünk valamit, amiről azt sem tudjuk, hogy használható-e...
nov. 13. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!