Szemöldökceruza miatt kihullott a szemöldököm. Por állagú terméket szabad használnom vagy inkább hagyjam békén?
Elvileg a por kíméletesebb, mint a ceruza, de azért nem tudom ezt biztosra mondani, mert én nem szeretem a port, nem is használom, csak hallottam. De! Ha a visszanövesztés a cél, akkor minél több időt hagyd békén, és csak minimális időre, amíg nagyon muszáj rajzold meg bármivel is.
Egyébként meg a por inkább kiegészítésre van, ha teljesen, az utolsó szálig kihullott, akkor nem sokat ér.
Köszi szépen! Nem az egész hullott ki, "csak" a háromnegyede alulról:( olyan mintha kiszedtem volna cérna vékonyságúra.
#2 sajnos igen, fél éve kezdtem használni mert sötétbarnára festettem a hajam és a szemöldököm elég világos volt hozzá, először vashiányra vagy pajzsmirigyre gyanakodtunk de a vérképem rendben volt úgyhogy sajnos tuti ettől. Pedig maybellinet használtam, nem a legolcsóbb sz*rt:(
olyan szemoldokre, amin keves a szor, gelt ajanlanak. nekem ks eleg hainyos, az elejen port hasznaltam, aztan valtottam gelre es a kulonbseg elmondhatatlan!
a nyx es az essence geljei nagyon jok, es en az essence eyeliner ecsetet hasznalom hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!