Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vágjam vagy ne vágjam?

Vágjam vagy ne vágjam?

Figyelt kérdés

Mell alá érő hajam van, csak alíg haladja meg

Össze vissza volt festve, és most csíkokban állok...kibontva, kisimítva elég ronda.

A töve a hajmnak eléggé jól lenőtt. Kb jó 15 cm.

Imádom a hosszú hajat, isteni, mégis úgy érzem hogy az enyém hiába hosszú, ha csúnya. Megfestetni megint nem akarom, szőkítés stb. Nem kell.

És most vagyok egy krízises párkapcsolatban is. Egy részt ez váltotta ki belőlem ezt az ötlete, másfelől mindig is vonzott hogy vállig érő hajam legyen.

Meg fogom bánni ha levágatom vagy életem legjobb döntése lesz? Bombázzatok véleményekkel

24/L

nov. 8. 23:48
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Ez csak haj. Tudom, tudom, sokszor évek mire megnő, nem gyors folyamat, viszont az ember egyszer él, az évek meg eltelnek mindenhogy.

Vagy akár befestheted sötétre, és akkor nem kell szőkíteni. De amúgy akkor ne rögtön vágasd vállig érőre, hanem először hosszabbra, és ha nem bángad meg, akkor majd utána még egyszer levágatod, és akkor vállig élőre.

nov. 9. 02:48
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem itt az idő valami jó rövid fazon vágatásához. Egyrészt a hajadnak is jót tenne egy reset, lelkileg is seegítene. Vágj bele! Csak haj, visszanő ;)

Egy hátul felnyírt előre hosszabbodó kleopátra istenien néz ki amúgy is :)

nov. 9. 06:32
 3/6 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem festesd be a hajtőveddel azonos színre és utána kíméld a hajad. Szerintem a hosszú haj szebb. A pasik többségének is az jön be.
nov. 9. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

A vállig érő hajban nem nagyon van mit megbánni. Az arcod karaktere nem változik meg tőle, összefogni ugyanúgy össze lehet. A leírás alapján azt hittem valami pixie fazont akarsz vágatni.

Szerintem vágasd le, sokkal igényesebb mint a hosszú de ápolatlan haj.

nov. 9. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Kopaszra.
tegnapelőtt 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Én levágom neked
tegnap 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!