Tisztálkodás-bőrápolás logisztika, ha munka után sportolok? Hogy érdemes intézni?
Eljátszottam a gondolattal hogy eljárnék konditerembe.
Mivel a lakhelyem közelében nincs ilyen, így a munkahelyem közelében keresnék, munka után bemennék aztán onnan haza.
De ilyen esetben hogy érdemes intézni a tisztálkodást, bőrápolási rutint és ilyesmiket?
Szóval végzek melóban, átmegyek a kondiba. Le kéne mosnom a sminket gondolom edzés előtt. Majd edzés után újra megmosakodni az izzadságtól.
Akkor a teljes esti rutinomhoz minden cuccot magammal kéne hordanom munkába? Aztán nyáron edzés után legalább a fényvédőt újrakenni és otthon este mégegyszer arctisztítás? Ha még mennék valahova aznap akkor újrasminkelés? Nem sok ez?
Zuhanyzás is napi 2x nem sok? Mert nyilván edzés után kellene fürdenem, de utána tömegközlekedek haza és otthon házimunka, szóval még egyszer kell fürdenem este.
Nem tudom edzés előtt szokás-e zuhanyozni, mert ha igen akkor az is még egy…
Nem igazán látom át, hogy a tisztálkodást-bőrápolást hogy érdemes kivitelezni ilyen esetben?
Akik munka után mentek edzeni, hogy csináljátok?
Edzés előtt semmi értelme zuhanyozni. Én az arcomat szoktam lemosni arclemosóval, sminkeltávolítóval gyorsan. Ez max 1 perc.
Lehet meg fogsz lepődni, de a legtöbben este nem zuhanyoznak a konditeremben. Reggel más a helyzet, mert onnan mennek munkába, nade este, ha úgyis hazamegyek, minek zuhanyozzak? Elvesztek vele 20 percet, nem is annyira jó az edzőteremben zuhanyozni, szóval amúgyse jókedvemben csinálom... a legtöbben, ahogy én is, húznak haza gyorsan :) otthon meg van hogy rögtön le is zuhanyzom, van hogy még eszem valamit, megnézek valamit aztán utána.
Lehet másoknak rosszabb nemtudom, de én edzés után nem leszek olyan, hogy nem engednének fel az egyébként büdös csövesekkel teli BKV-ra :D
Meg ha elmegyek egy nagyobb túrára, akkor utána Volánbusszal megyek haza, szóval nem is értem, minek cicomázzam magam a BKV-ra... mások úgy szállnak fel, hogy a hónapban még nem fürödtek.
Este meg persze, hogy zuhanyzom, nálam ez alap, már csak az említett BKV miatt is, ha ilyen helyekkel érintkezem, nem nyugszom amíg nem fürdök le.
Ha edzés után még megyek valahova, akkor persze lezuhanyzom az edzőteremben. De nagyon ritkán igazítom úgy a programomat. Egyrészt a cuccot nem szívesen cipelem magammal egész este, másrészt fáradt vagyok, harmadrészt ha edzés után elmész és mondjuk megiszol egy gin tonicot, azzal nagyjából sikerült is lenulláznod az edzésedet.
Nincs, vagyis hát van a “közelben” - otthonról még kb egy órát kéne utaznom oda, és egyet vissza. Munkahelyemtől meg pár perc sétára van egy konditerem, meg a közelben még rengeteg (pesten dolgozok, kis faluban élek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!