Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek többet tetves?

Figyelt kérdés
Már ebben az évben, hónapban nem először vagyok tetves. Mindig kimosom a hajam tetű elleni samponnal, a leírásnak megfelelően, utána kiszedegetjük belőle ami van, majd kimossuk az ágyneműt, törölközőt, ruháimat, kiporszívózom a táskámat, kifertőtlenítjük a fejhallgatót, fésűket stb. Leporszívózom az ágyamat. Rendkívül hosszú, dús hajamt bogarászni nem egy leányálom, de ez van. Viszont mégis mindig visszajön. Most is. Mit tehetnék ellene?

okt. 17. 18:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A hajvasaló tényleg jó, azt én is használtam a lányomnál, vicces hallgatni, ahogy serceg, ahogy megsüti a serkéket :D
okt. 24. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!