Hogy hordod a hajad ha már enyhén kezd zsírosodni?
Figyelt kérdés
Mert ok, hogy erre az a megoldás, hogy meg kell mosni, de én már minden nap mosom. Ha egyszer kihagynám, akkor mit csináljak a hajammal? Van rá valami módszer, hogy ne legyen szembetűnő?szept. 29. 13:57
4/7 anonim válasza:
Szorosan feltűzve.
Azt azért ugye tudod, hogy pont a túl gyakori mosás miatt zsírosodik ilyen gyorsan a bőröd?
5/7 anonim válasza:
Beolajozom mosas utan. Amikor kiszarad ,megmosom.
6/7 anonim válasza:
Fejre fonásban
Vagy előre dobom, alulról megtúrom az ujaimmal, az kicsit kocolja, ezáltal fel3meli. Utána magas copf fesules nelkul. Igy nem lapul le
7/7 anonim válasza:
Száraz sampont használok és jól összerázom, volument ad, szépen megemeli. Utána még napokig ki tudom húzni a hajmosást (sajnálom, lusta vagyok hajatmosni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!