Melyik Head & Shoulders sampontól fog kevésbé zsírosodni a hajam?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 15 évben mindent kipróbáltam a hámló, pirosodó fejbőrömre. Egy ideig úgy tűnt, hogy a Nizoral bevált, de 2-3 év után megint rossz a fejbőröm állapota.
Elkeseredettségemben, minden mindegy alapon az otthon talált Head & Shoulders samponhoz nyúltam, Menthol fresh 2 in 1 fajta.
(Kb. 10 éve használtam már a citrusosat, de nem emlékszem milyen volt.)
A második mosás után teljesen eltűntette a hámlást és foltjaim sincsenek.
Viszont rettentő hamar zsíros tőle a hajam, már mosás után sem az igazi.
aug. 26. 19:27
1/6 anonim válasza:
Sajnos pontosan a kérdésedre nem tudok válaszolni, mivel nem ismerek olyan head&shoulders-t, ami konkrétan a zsírosodás ellen van, viszont az Yves Rochernek van olyan kréme, ami direkt erre van. Felkened hajmosás előtt, fent hagyod öt percig, majd lemosod. Nekem is ilyen van és szerintem használ.
2/6 A kérdező kommentje:
A nevét leírnád, vagy linkelnéd a terméket?
aug. 27. 00:22
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi 🙂
aug. 27. 00:30
5/6 anonim válasza:
Habár én még nem használtam a head&shoulders-nek a citrus fresh samponja elvileg zsíros hajra van
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, megnéztem most és tényleg.
Köszi 😊
aug. 27. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!