Mitől kezdett el hirtelen zsírosodni a hajam?
Egész életemben azzal küzdöttem, hogy nagyon száraz a hajam (a bőröm is).
Sajnos elég korán elkezdtem őszülni, így kb. 6 éve festem, kb. másfélhavonta, ez sem tesz neki nyilván jót.
Az utóbbi pár hónapban ráadásul rákaptam a gőzre és a szaunára, mostanában hetente egyszer járok szaunázni, állítólag ez még a normál hajat is gyilkolhatja.
Ehhez képest most iszonyúan elkezdett zsírosodni a tövénél, és fogalmam sincs, mitől lehet, mikor elviekben porszáraznak kéne lennie? Annyira erősen zsírosdik, hogy kb. háromnaponta muszáj megmosnm, mert nem bírom magam elviselni.
Valakinek van ötlete? hormonok?
“ Ehhez képest most iszonyúan elkezdett zsírosodni a tövénél, és fogalmam sincs, mitől lehet, mikor elviekben porszáraznak kéne lennie?”
Valószínűleg pont ezért, mert túlságosan kiszárad a fejbőröd, és ennek ellensúlyozására több faggyút termel.
Köszi!
Mivel a hajam nagyon száraz, hetente egyszer mosok többnyire hajat és sosem szárítom.
A szaunázás részt azért nem értem, mert azt gondoltam, ettől még rosszabb lesz a helyzet (viszont a hajamon kívül minden más szervemnek nagy áldás), erre pfff....
Most vettem sampont, ami zsíros hajtövekre van, hátha....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!