A hamvasító samponnal kapcsolatban lenne kérdésem, tudnátok segíteni?
Eredetileg sötétszőke hajam van, de miután egy ideig fújkodtam szőkítősprayvel a vége egy kicsit világosabb, de sárgásabb lett. Nagyjából két hete voltam fodrásznál aki vit bele melírcsíkokat, így viszont a töve hamvasabb, de a vége még mindig picit sárgás árnyalatú. Most hamvasító samponnal szeretnék picit világosítani a végén, de nem igazán tudom, hogy kell használni:
1.Ha csak a végét akarom hamvasítani, akkor csak oda kenjem rá (annak ellenére, hogy ez egy sampon)?
2. Mennyi ideig hagyjam rajta?
3.Hány hajmosás után lesz látható változás? (Kb 6 naponta mosok hajat, ha ez számít)
4.Átmossam használat után más samponnal is a hajamat?
5.Melyik sampont tudnátok ajánlani (aminek hamar lesz hatása, de azért nem lesz tőle brutálisan szar állapotú a hajam)?
Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
Ez egy színtani trükk, a komplementerek kiütik egymást. A toner egy enyhe színező, a toneres sampon még annál is enyhébb.
Ha más samponnal átmosod utána, a tonert tuti kimosod.
Normál hajmosás ideéig hagyd rajta, ez a sampon inkább az állapot megtartása, nem fog túl sok változást eredményezni.
Egy hajöblítő folyadék (tömény toner) kicsit lehet eredményesebb lenne. Ezt a végén teszed rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!