Csajok szerintetek milyen az ha egy pasi alapozózza magát?
Speciel az én párom is alapozza magát néha (a NÉHA szó kiemelve mert csak akkor ha egy pár patti kijön rajta ,és az szépen eltünteti)--szóval ha pattanás eltüntenés,halványításra használja az illető fiú akkor nincs ellene kifogásom!
Bár mikor a párom egyszer kijelentette,hogy " ma sok időm volt elkészülni,tusoltam,hajamat zseléztem,make-up-ot tettem az arcomra...." stb... ---- na akkor kicsit kiakadtam :D a make-up szón egy 22 éves fiú szájából ..
Úgyhogy nekem ezzel nincs semmi bajom,ha kicsit pattis a srác arca,akkor ha van,miért ne próbálná meg? -- de a csőnadrágos öltözék,a festett haj,szem,esetleg körmök--az már sok,na olyan fiú nekem soha nem kellene. Sőt,már szerintem sz is túlzás,mikor "órákat" tölt egy fiú a tükör előtt, vagy a fürdőszobában... azért ezeket a piperészkedéseket,szépítkezéseket hagyják már meg nekünk,a csajoknak,végül is ez a mi "dolgunk" :)
17L
szerintem nem ciki...de tudni kell, mennyit és hogyan használja:)
szóval nem kell belőle sokat hazsnálni...:)
amúgy ha nem sok pattija van, akkor elég a korrektor is:)
a lényeg, hogy nem ciki szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!