A férfiak észreveszik ha egy nő sminkeli magát?
Tehát ha egy nő arca/arcbőre attól szép, hogy 3 réteg festék van rajta, azt észreveszik? És ez tetszik nekik?
Vagy jobban kedvelik, ha természetesen, alapjáraton szép egy nő (bőre)?
Arra gondolok, hogy pl. szépek a vonásai, de valami miatt mégis azt csinálja, hogy vastagon le van alapozózva, műszempilla is ott van szolidan, de úgy az összhatás a természetesre hajaz, mégis látszik, hogy vakolat az egész.
És ha észreveszik, akkor ez tetszik nekik? Vagy inkább zavaró?
Pl. valamelyik nap láttam a boltban két fiatal nőt. Az egyik szolidabban, de láthatóan, míg a másik nagyon nem szolidan, feltűnően mű műszempillában (tehát nem azt utánozva, mintha természetesen lenne ilyen).
A szolidabbat szépnek tartottam, de mintha valami láthatatlan fallal választotta volna le magáról a világot. A másik pedig teljesen kívülálló, tehát mintha semmi kapcsolódása nem lenne e világhoz. A túltolt műszempilla teljesen rideg tekintetet adott neki.
Különben mind a két nő szerintem ezek a sminkek és kiegészítők nélkül is szépek lehetnek.
A férfiak számára ez tetszetős dolog vagy inkább zavaró?
6#
Van akinek igen,van akinek meg nem.
Nincs egyforma férfi ízlés,mint ahogy ti sem egyforma izléssel rendelkeztek.
Magamról tudok nyilatkozni
Engem a természetes vonz,viszont egy szolíd smink ellen nincs semmi kifogásom,sőt tud előnyös lenni!
Az ilyen agyon sminkelt,30 cm hosszú festett körmökkel,feltöltött szájjal,mindenhova xará tetovált bőrrel,meg zöld,lila hajakkal,teleaggatott ékszerekkel viszont ki lehet üldözni a világból!
Ez nekem giccs és semmi több!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!