Nagyon félek! Levágtam a hajamból kb.2 cm-t, és most megyek majd fodrászhoz. Ki fogja vasalni a végét, és attól tartok, hogy észreveszi?
Figyelt kérdés
Anyám megölne... mit tegyek? AA nagyon szarul érzem magamat2020. máj. 4. 13:10
1/5 kecske2222 válasza:
Szerintem legyél őszinte anyukáddal és lehet hogy lecsesz de legalább nem kell titkolózz(vagy kösd kontyba)
2/5 A kérdező kommentje:
De nem látszik, mert nem csináltam annyira rosszul.. de ott lesz a fodrásznál is
2020. máj. 4. 13:29
3/5 anonim válasza:
Azért ölne meg mert vágtál belőle 2 centit?
4/5 anonim válasza:
Egyrészt nem értem miért ölne meg anyád 2 centi hajvágásért... másrészt az ember haja nem egyenletesen nő, ha az a gondod, hogy pl csámpásan vágtad, akkor a fodrász megigazítja egyenesre. Egyébként 2 centit észre se fog venni anyukád.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem kell izgulnod e-miatt, és a fodrász úgy is megigazítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!