Férfiak, milyen gyakran jártok fodrászhoz?
évente 1x-2x
szerencsére nagyon lassan nő a hajam, havi fél centit, igy fél évente elég rendbe rakatni
kb1-1,5 havonta. nekem az 5 centis haj már hosszúnak számít.
3 voltam
Fodrászhoz?.. Manapság már csak az jár fodrászhoz, aki kényes a hajára, vagy éppenséggel bal..asz a hajnyíráshoz stb..
Vagy selyemfiú, gazdag sorolhatnám.. vagy nő! Mert még ők érthető, h fodrászhoz járnak.
#9 Ez így elég érdekes. Nem vagyok se selyemfiú, se gazdag, se nő. Nem vagyok b@lfasz a hajnyíróhoz és nem vagyok "kényes" a hajamra. Egyszerűen csak nem szeretem túl rövidre vágatni (0,5-ös volt 20 évvel ezelőtt), ha túl hosszú azt meg nem szeretem. Havi egy alkalom, 1600.- FT nem nagy összeg.
#1 Aki nem kopasz az metroszexuális? Az emberek nem egyformák, nem egyformán nő a hajuk.
Hadd döntse el mindenki, hogy milyen frizurát hord és milyen időközönként vágatja a haját vagy borotválja a fejét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!