Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen gyakran jártok fodrászhoz?

Milyen gyakran jártok fodrászhoz?

Figyelt kérdés
3 hónapja voltam fodrásznál a végéből vágatni, és azt vettem észre most, hogy eléggé elvan töredezve a hajam, így azon gondolkodtam, hogy sűrűbben kéne járnom. Havonta megéri vágatni vagy felesleges? Szerencsére gyorsan nő.
2019. máj. 12. 12:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy egyszer egy fodrász azt mondta, hogy 5 hetente kéne járni és akkor mindig egészséges lenne a hajam, és nem lenne a vége töredezett.
2019. máj. 12. 12:46
 2/4 anonim válasza:
En kb. 2 havonta jarok, otthon vannak kulombozo balzsamaim, a hajam eros, es szerintem szep.. Eleg nekem 2 havonta vagatni par centit:)
2019. máj. 12. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon ritkán járok fodrászhoz, kb. 3 évente, mert magamnak vágom háromhavonta két centit. Hosszú és szép a hajam, pakolást használok, nem festem, nem vasalom.
2019. máj. 12. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán tudom rávenni magam sajnos, sajnálom rá az időt (és a pénzt) egyszerűen.

Most kb 2 éve voltam utoljára. Tudom, hogy gyakrabban kéne menni, de semmi kedvem elcseszni annyi időt gyakrabban.

2019. máj. 13. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!