Miért van mostanában annyi kopasz fiatal férfi? Nem a borotváltra gondoltam.
Figyelt kérdés
A kilencvenes években úgy emlékszem, hogy nagy ritkaság volt amikor egy férfi esetleg idős korára kopaszodott a fejet tetején.
Manapság rengeteg férfi veszíti el a haját.
szept. 4. 15:43
3/8 anonim válasza:
Alacsony tesztoszteron szint, 30-as, 40-es évektől hajhullás, csöcsösödés, hasra, csípőre hízás
4/8 anonim válasza:
Tesztoszteronra érzékeny hajhagymák, túl sok stressz, genetika, különböző betegségek, gyógyszerek, hideg időjárás (sapka hiánya). Ezek mind okozhatnak kopaszodást.
5/8 A kérdező kommentje:
1# nő vagyok, csak feltűnt hogy körülbelül minden ötödik férfi kopasz vagy kopaszodik
szept. 5. 20:49
6/8 anonim válasza:
Szerintem csak valamiért jobban észreveszed mostanában, régen sem voltak kevesebben. A 90-es években egyébként sokkal gyakoribb volt, hogy divatból lenyírták, emiatt a kopaszodás is kevésbé tűnhetett fel rajtuk. Vagy egyszerűen nem érdekelt téged, mert az akkor veled egyidősekre nem volt jellemző.
7/8 anonim válasza:
(6. vagyok) Még régebben pedig a legtöbben szégyellték a kopaszodást, és inkább parókával vagy pepivel takargatták. Lehet, hogy akkor még az idősebbek között valamennyire élt ez a szokás.
8/8 anonim válasza:
Én pedig azt sajnálom, hogy manapság szinte egyáltalán nem lehet látni teljesen kopaszra borotvált fejű, de nem kopaszodó pasikat. Pedig azt imádom a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!