Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » IGÉNYES NŐK, miért van ez?

IGÉNYES NŐK, miért van ez?

Figyelt kérdés
Nekem a halálom, amikor tök igényes nő, ápolt, de SZŐRÖS AZ ALKARJA, és a LÁBUJJAI TETEJE!!! :( Ezekért miért nem szól neki a kozmetikusa???

szept. 2. 16:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
#20: Szerelmes lettem beléd 😍
szept. 24. 20:52
 22/27 he84 ***** válasza:
Jesszusom már,... Nem azért írtam, hogy rám szállj. Csak leírtam őszintén mindazt amit. És valójában ennyitől messze nem lehet beleszeretni senkibe, pláne nem egy idegenbe.
szept. 24. 20:59
 23/27 anonim ***** válasza:
Nekem is szőrösek a lábujjaim,többnyire nincs leszedve.Volt olyan barátom akit zavart,akkor borotváltam.A karomat nyáron szoktam,most már ilyenkor hagyom.
szept. 25. 06:37
 24/27 anonim ***** válasza:
#22: Természetesen csak képletesen kell érteni.
szept. 25. 06:48
 25/27 anonim ***** válasza:
Az igényes emberek fő ismérve, hogy nem picsognak mások külső megjelenése miatt, hanem emelt fővel elfogadják, hogy a sajátuktólnel lterő értékrenddel is lehet teljes értékű, életét élni, tiszta, ápolt külsővel.
szept. 25. 17:20
 26/27 he84 ***** válasza:

Hmm oké 24-es válaszoló, de akkor is fura, túlzás volt.

És pontosan így van ez 25-ös válaszoló. Felesleges fennakadni ilyeneken és senkinek nem ártanak ezzel a nem csupasz nők se.

szept. 27. 21:41
 27/27 anonim válasza:
100%
Az én barátnőm tiszta szőr az én kérésemre. Szerencsére már soha sehol sem borotválja. Az egész alkarja és az egész lábfeje a lábujjai környékén is tiszta szőr. Imádom!!! 27/F
okt. 5. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!