IGÉNYES NŐK, miért van ez?
Figyelt kérdés
Nekem a halálom, amikor tök igényes nő, ápolt, de SZŐRÖS AZ ALKARJA, és a LÁBUJJAI TETEJE!!! :( Ezekért miért nem szól neki a kozmetikusa???szept. 2. 16:07
1/27 anonim válasza:
Engem például nem zavar. Igényesnek tartom magam, szőke alig látható pihék vannak a kezemen és a lábujjamon is biztos van, majd lecsekkolom.
Eszembe nem jutna, hogy bárkit is ez zavarjon egy kapcsolatban. Ja és nem járok kozmetikushoz sem. De ezek után átértékelem az életem...
2/27 anonim válasza:
#2 Nem gondolom, hogy a kérdező a szőke pihékre gondolt.😂
3/27 anonim válasza:
Ugyan már! Aki ezen problémázik annak nem való nő se!
5/27 anonim válasza:
Sőt, némelyik nőnek még haja meg szemöldöke is van!!!
Skandallum!!!
6/27 A kérdező kommentje:
5. Fullba tolod!
szept. 2. 19:05
7/27 anonim válasza:
Te tökéletes vagy és megfelelsz az elvárásoknak? Hogy látod? Jellemeznéd a külsődet?
8/27 anonim válasza:
Azért van, mert őt nem zavarja. Kapaszkodj meg: a női testen is mindenhol (M I N D E N H O L !) nő szőr, ahol a férfiakén, csak optimális esetben nekünk gyengébb szálú, rövidebb és ritkább. De attól még ott van, és aki sötét hajú, annak jó eséllyel látszik is.
A kozmetikus meg nem szólogat be ilyesmi miatt, mert nem az a dolga és bunkóság is lenne tőle, ha külön kérés nélkül elkezdené sorolni ezeket.
9/27 A kérdező kommentje:
8. Miért lenne bunkóság, a "Leszedjük a karodról is?" kérdés??? A fodrász is jelzi, ha festeni kéne a hajat. És a bőrdoki is, ha van ott egy kis szemölcs amit lekaphatna, ha kéred.
szept. 2. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!