Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » IGÉNYES NŐK, miért van ez?

IGÉNYES NŐK, miért van ez?

Figyelt kérdés
Nekem a halálom, amikor tök igényes nő, ápolt, de SZŐRÖS AZ ALKARJA, és a LÁBUJJAI TETEJE!!! :( Ezekért miért nem szól neki a kozmetikusa???

szept. 2. 16:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
mert emlős állatok ők is
szept. 2. 22:31
 12/27 anonim ***** válasza:
91%
A lábujjamon leszedem, a felkaromon nem zavar. Mivel a kozmetikus nem ingyen dolgozik, ezért nem ő mondja meg hogy mit szőrtelenít le rajtam. Azt majd én tudom, hogy akarok-e azért is pénzt adni vagy nem. Ha bemegyek a fodrászhoz és kérek egy hajvágást, akkor ő sem fogja javasolni hogy amúgy mellette fessük már be a barna hajamat kékre mert szerinte az jobban állna.
szept. 2. 22:50
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
“Nekem a halálom”. Akkor itt a probléma veled van és nem velük. Ha hiszed, ha nem, nem minden nő neked akar megfelelni. Semmi baj sincs azzal, ha az említett helyeken van szőr, vagy akár máshol. Nem tetszik mindenkinek, viszont nekünk sem tetszik mindenki. L.
szept. 3. 05:47
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Nekem semmim se szoros
szept. 3. 05:59
 15/27 anonim ***** válasza:
1%
Szolsz neki es biztos letepi. Full igenytelen szorosnek lenni nokent.
szept. 3. 06:16
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Engem pl nem zavar hogy ott van. 🤷‍♀️ volt hogy szőrtelenítettem a karom, borzasztó idegesítő volt hogy borostás 😵‍💫 (napi 2x meg nem fogom borotválni, nem ér annyit az egész)

Akinek nem tetszik, ne nézze.

szept. 3. 07:18
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Te szegeny. Remeljuk tuleled ezt a tragediat :(
szept. 3. 07:58
 18/27 anonim ***** válasza:
77%

Ha szólna is, nagy ívben leszarnám. Nekem jó így. Nem fogom a karomat is borotvalni.

Amúgy meg a férfiak nagy része a hónalj szőrüket se borotválja, nem hogy a többit. Ilyen igénytelen retkek véleménye végképp nem érdekel és tetszeni se akarok nekik.

szept. 3. 08:59
 19/27 anonim ***** válasza:
84%
Majd ha te is szeded, én is. Nekem sem tetszik, csak engem nem úgy nevelt a világ, hogy mindent baszhatónak kell tartanom.
szept. 3. 14:52
 20/27 he84 ***** válasza:
100%
Nem férfias a szőr, hisz nem csak férfiakon nő eredetileg és hát veled van gond kérdező, meg minden felszínes, kényes emberrel is gond van. Az meg ürügy lenne, hogy valaki egy nőhöz azért nem vonzódik, mert nem nyírja magát csupaszra. Ha ez így lenne, akkor soha egyetlen férfi se tudna se vonzódni, se beszeretni szőrös nőbe. Én nőként nem járok se kozmetikushoz, se nem szedem a szőrömet szinte sehol. Mégis 5 éve van barátom, aki így elfogad, szeret és külön bónusz, hogy ő az elfogadáson kívül eléggé szereti a szőrt a nőkön több helyen, de azért nem fétis szintjén és mindig szeretett volna egy olyan barátnőt, mint amilyen én vagyok, aki nem szedi le a szőrét és nem enged ennek az esztelen nyomásnak. A szőr is a tesünk része nemtől függetlenül, bezzeg a haj soha nem gond, meg az emlős állatok szőre se gond, ők bezzeg ne legyenek csupaszra nyírva. Nagyon fura, sajnos itt is van kettős mérce.
szept. 24. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!