Ez már hajhullás?

Figyelt kérdés
Befestettem a hajam feketére (elv 28 mosásig tartó hajszínezővel) és kb 1 hét után ha beletúrok a hajamba marad rajta 1-2 szál mindig. Egy reggel kb 20-30 szál kijöhetett fésüléskor. Én beszélem be magamnak, vagy tényleg hullik? Vagy csak azèrt veszem észre mert fekete, de azért reggel ennyi nem jött ki eddig. Vitaminokat meg szedek.

aug. 30. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez a mennyiség normális. Ráadásul kezdődik az ősz, ilyenkor jobban hullik a haj.

Akkor ess kétségbe, ha jóval több hullik ki, mint egyébként szokott(nekem volt, hogy hajmosáskor két marékra hullott és látványosan kevesebb lett a hajam). Ehhez képest 30 szál semmiség.

szept. 1. 08:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Kedves első.

Mi segített hogy elmuljon?

szept. 1. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Használtam alpicort hajszeszt, de szerintem magától is elmúlt volna. Ez ilyen telogen effluvium típusú hullás volt.
szept. 1. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!