Ez már hajhullás?
Figyelt kérdés
Befestettem a hajam feketére (elv 28 mosásig tartó hajszínezővel) és kb 1 hét után ha beletúrok a hajamba marad rajta 1-2 szál mindig. Egy reggel kb 20-30 szál kijöhetett fésüléskor. Én beszélem be magamnak, vagy tényleg hullik? Vagy csak azèrt veszem észre mert fekete, de azért reggel ennyi nem jött ki eddig. Vitaminokat meg szedek.aug. 30. 11:26
1/3 anonim válasza:
Ez a mennyiség normális. Ráadásul kezdődik az ősz, ilyenkor jobban hullik a haj.
Akkor ess kétségbe, ha jóval több hullik ki, mint egyébként szokott(nekem volt, hogy hajmosáskor két marékra hullott és látványosan kevesebb lett a hajam). Ehhez képest 30 szál semmiség.
2/3 anonim válasza:
Kedves első.
Mi segített hogy elmuljon?
3/3 anonim válasza:
Nem tudom. Használtam alpicort hajszeszt, de szerintem magától is elmúlt volna. Ez ilyen telogen effluvium típusú hullás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!