Erőteljesen hullik a hajam. Milyen vitamint, sampont balzsamot javasoltok?
Figyelt kérdés
Nagyobb fogyás után próbálom tartani a súlyom. Persze, tudtam, hogy hullani kezd majd, de nem gondoltam, hogy ennyire. Labort csináltattam. Hormonháztartásom, vitaminok, ásványi anyagok rendben vannak. A vas szintem volt picit magas. Van valami tippetek?aug. 7. 13:39
1/9 anonim válasza:
Góckutatás lehet nem ártana. Azért egy fogyástól(ha normális ütemben és egészséges életmód formájában csináltad) nem gondolom hogy normális lenne, ha annyira hullik. Esetleg fogamzásgátlót nem szedtél? Ha azt abbahagyja valaki akkor attól is előfordulhat. Bármi féle csodaszert rákenhetsz, de a hullás akkor sem marad abba, mert ez belső eredetű.
2/9 A kérdező kommentje:
Szedek jelenleg is fogamzásgátlót. Nyolc hónap alatt szabadultam meg 34 kg-tól. Változtattam a táplálkozásomon, kalóriát számoltam, mozogtam
aug. 7. 14:52
4/9 A kérdező kommentje:
Nincs. Sem ir, sem cukorbetegség. Minden laboreredményem jó volt.
aug. 8. 10:41
6/9 A kérdező kommentje:
Egy szép adagot szedek ki a fésűből minden alkalommal. Nem tincsekbe hullik a hajam, de látványos. Két-három hónapja. Említettem a háziorvosomnak, amikor elemeztük a laboreredményemet, de azt mondta, hogy ez normális. Én azért félek elveszíteni a hajkoronámat
aug. 8. 14:46
7/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Esetleg a Varga hajcseppet próbáld ki, hátha segít valamit. Illetve nem árt esetleg belsőleg vitaminokat szedni. Vannak hajhullásra azok is, vagy szimplán multivitamint amiben van minden, de akkor a vassal vigyázz. Nem étkezel egyoldalúan?
8/9 A kérdező kommentje:
Életmódot váltottam, ennek köszönhetően 34 kg-ot adtam le. Sok fehérjét eszek, de beillesztem a szénhidrátot és a zsírt is. Parusan vitamint szedek (haj-bőr-köröm komplex), külön szedek vasat, Mg+B6 meg C+D vitamint
aug. 8. 21:02
9/9 anonim válasza:
parketta-lakk. garantáltan a helyén tartja a hajad....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!