Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoktatok minden nap hajat...

Szoktatok minden nap hajat mosni ilyen melegben?

Figyelt kérdés
júl. 29. 18:41
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
júl. 29. 19:11
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Előfordul.
júl. 29. 19:33
 3/10 Metionin ***** válasza:
100%
Nem. Semmi szabadidőm nem lenne akkor :D
júl. 29. 20:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem. Picit jobban zsírosodik mint télen, de így is csak három naponta mosom.
júl. 29. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Úszóedzés miatt muszáj minden nap
júl. 29. 23:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi csak azért kérdeztem mert mindig leizzadok, a hajam is, de én sem akarom megmosni mindennap ez miatt.
júl. 29. 23:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy is mosok minden nap, van hogy többször is. Samponnal csak 3-4 naponta, de reggel edzés után zuhanyzásnál legalább vízzel mindig átmosom, este meg lefekvés előtt fürdésnél szintén át szoktam mosni sima vízzel. Egy óra alatt megszárad magától, nem szárítgatom soha, úgyhogy nem vesztek vele időt.
júl. 30. 07:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Isten őrizz, nincs minden nap másfél órám erre. Nagy melegben heti 2x mosom (amúgy heti 1x)
júl. 30. 10:47
 9/10 anonim válasza:
Ha megizzadtam, zuhanyzás közben vízzel átmosom és jó alaposan megtörlöm, pár perc alatt megszárad. A törölközőt gyakrabban kell mosni, ennyi. Samponnal egyébként is extrém ritkán mosok hajat, nem bírja, hullik tőle.
júl. 30. 21:37
 10/10 anonim ***** válasza:
nem
aug. 7. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!