Csajok! Hajmosàs utàn ti csak megszàrítjàtok a hajatokat, vagy vasaljàtok/göndöríteni is szoktàtok mellé?
Sokan nem tudják a fésűt megfelelően használni szárításkor, pedig sokat számít.
A hajvasalásról szokjál is le, mert úgy fogsz járni, mint mostanra felnőtt iskola/kortársaim.
S nem is szép a lenyalt kivasalt full egyenes haj, a pasiknak is a picit borzosabb dúsabb frizurák jönnek be dögös enyhe hullámos fufruval.
Én fésű segítségével szárítom.
Nem vasalom (hiába van fodrászati felszerelésem, de vendégeimet is lebeszélem a haj különböző sütéseiről - ki/beszárítási tippeket mutatok nekik).
+ gondolom a te hajad se olyan hosszú (nekem combközépig érő, rétegekben tépett vágással)
Próbáld meg:
Megtörlöd a hajad rendesen.
A hajvégeket elkezded kifésülni s mindig picivel feljebb haladsz.
Utána folyamatos fésülés mellett szárítod a hajad - gyorsabban szárad, mert nem áll össze nagy tincsekbe aminek a belseje alig akar száradni, formázod is.
Nekem göndör a hajam, hajmosás után felszoktam csavarni nagy hajcsavarókra, aztán beülök búra alá (hordozható, fel fújós van:D)
A hajcsavarásos módszer kihúzza a göndörséget, ezután már csak kivasalni szoktam a hajam.
Ha épp nincs kedvem ezt a procedúrát végigcsinálni, akkor hajmosás után hagyom megszáradni magától, vagy alacsony hőfokon picit rá szárítok aztán befonom lazán. :)
Vasalom. Nem szeretem a természetes állapotát, nem tartom szépnek. Nagyon dús, hullámos hajam van, ami leginkább sörényre emlékeztet, és teljesen elvonja a figyelmet az arcomról. Amikor kivasalom sokkal rendezettebb a külsőm, jobban érvényesül az arcom. Természetesen megfelelően ápolom a hajam, és rendszeresen vágatok a végéből, így szép egészséges.
25N
Göndör hajam van. Én is imádtam vasalni a hajam mindig is, de sajna egyetemistaként már nincs erre rendszeresen 2,5-3 órám, mint általános sulisként és gimisként, szóval egy ideje leszoktam már róla.
Megmosom a hajam, kifésülöm, rakok rá hajhabot, hogy szebbek legyenek göndören a tincseim, és megszárítom. Ennyi a rutin manapság.
Köszönöm a válaszokat! Mostantól megpróbálom én is hajmosás után csak szárítani. Nem akarom vasalóval se tönkretenni, na meg időm sincs rá :(
Köszönöm mégegyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!