Régóta vágyom rá hogy pár millisre nyirassam a hosszu hajam, de nem merem meglépni. Aki megtette, milyen érzés? Megbántátok? 29/N
Figyelt kérdés
júl. 21. 18:16
11/44 anonim válasza:
Én lenyirattam lapockáig érőből 6 milisre, nagyon nem bántam meg, imádtam a tüsihajat. Fodrásznál lett letolva, ő imádta csinálni, nem spkszor vab lehetősége ilyenre
12/44 A kérdező kommentje:
11-es egy hosszra vagy fokozatosra vagy felgépelve? Mostanság nyirattad le?
júl. 31. 14:19
13/44 anonim válasza:
Egyhosszra lett, kb egy hete dúrták le
14/44 anonim válasza:
4: fodrász vágja, alapvetően egy hosszra, alul egy pici átmenettel, hogy legyen formája. De tegnap gondoltam egyet, éa leborotváltattam teljesen, hogy egyszer azt is kipróbáljam... fura, de nagyon jó érzés :)
17/44 A kérdező kommentje:
Még nem lettem tüsire nyírva sajnos, gyujtom meg a batorsagot. Illetve egyik barátnőm is már győzköd :) vágattam amugy belöle, lehet fokozatosan leszek tüsi.
szept. 1. 12:29
19/44 anonim válasza:
Esetleg nekem is megmutatod kérdező? Biztos jól áll a mostani frizurád is láthatalanba de a tüsi meg jobb lesz
20/44 anonim válasza:
Kedves kérdező, szívesen megnézném milyen a hajad, illetve le is vágnám ha lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!