Milyen érzés kopaszodni?
Nekem sok, sűrű hajam van, igaz felül nagyon picit húzódik vissza a hajvonal, de semmi extra. Sokat látom hogy a kopaszodás,kopaszság nagyon kellemetlen dolog, kérdezném hogy hogyan élitek meg?
Úgy érzitek hogy ezzel elveszítitek az egyéniségetek? Vagy mintha öregednétek? Tapasztaltátok hogy emiatt sokkal kevésbé vagytok vonzóak, máshogy kezelnek az emberek, a lányoknál nincs annyi siker?
Bennem nincs semmi előítélet ez iránt, bár én nagyon nyílt vagyok, nekem a magasság is olyan hogy némelyik ember alacsony, némelyik magas, úgy ahogy valaki kék szemű, van aki barna szemű, mások lenézik vagy kicikizik azt aki alacsony.
"Úgy érzitek hogy ezzel elveszítitek az egyéniségetek? Vagy mintha öregednétek? Tapasztaltátok hogy emiatt sokkal kevésbé vagytok vonzóak, máshogy kezelnek az emberek, a lányoknál nincs annyi siker?"
Igen.
Hat nálam kizáró ok ha kopaszodik egy férfi
Undorodom tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!