Ha vattakorong helyett az ujjaimmal viszem fel a tonikot, utána kezet kell mosni (vagy vízzel öblíteni), mielőtt bekrémezném az arcom?
Figyelt kérdés
arclemosó - tonik - krém
Eddig vattakorongot használtam a tonikhoz, de szeretnék kicsit környezettudatosabb lenni
júl. 14. 22:53
2/18 A kérdező kommentje:
Szappannal mosol kezet? Sima vizes öblítés is elég?
júl. 14. 23:21
3/18 anonim válasza:
Én nem feltétlen látom annak értelmét. Mármint, úgy is az arcodra viszed fel a tonikot is, és nem mosod le az arcodról, akkor a kezedről miért feltétlen kéne?
4/18 A kérdező kommentje:
Tonizálás után belenyúlok a krémem tégelyébe
júl. 14. 23:29
6/18 A kérdező kommentje:
Ha vattakorongra öntöm a tonikot, nem lesz olyan az ujjam.
#5: tonik után mi a következő lépésed? Krém?
júl. 14. 23:36
7/18 anonim válasza:
Szérum. Utána krém. Nem mosok egyik lépés közt sem kezet.
8/18 A kérdező kommentje:
De a tonikot vattakorong segítségével vagy a kezeiddel viszed fel?
júl. 15. 05:32
9/18 anonim válasza:
#1 vagyok, szappannal, de én gyűlölöm ha nem tiszta a kezem
10/18 anonim válasza:
"De a tonikot vattakorong segítségével vagy a kezeiddel viszed fel?"
Kezeimmel, hát ez volt az alap kérdésed. Ha vattakorongoznék, nem válaszoltam volna.
Évek óta csak a micellás vízhez használok vattakorongot. Tonikot a kezembe öntöm, és bepaskolom. Utána felkenem a szérumomat, krémemet.
Este nem mosok a lépések közt kezet. Reggel azért szoktam, mert a lépések közt 10 percet várok, és az alatt a 10 perc alatt mondjuk reggelit csinálok vagy megcsinálom a hajamat, és nem fogom meg az arcomat reggelis vagy hajápolós kézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!