A mosható vattakorongnak a szemcsés vagy a mintás oldalát kell használni, ha radírozni szeretnék vele?
A bolti arcradírral nincs problémám, de annyira ritkán használom (van hogy csak 2-3 hetente), hogy szinte nem éri meg megvenni. Lejár, mielőtt el tudnám használni, és olyankor már nem szívesen kenném az arcomra. Tudom, van eldobható vattakorong erre a célra, pl. [link]
de ezt inkább helyettesíteném moshatóval, mert akkor a pici szemcsék egész biztosan nem maradnak az arcomon, és környezettudatosabb is az eldobható. Viszont abban nem vagyok biztos, hogy radírozásra a mosható korongnak a frottír vagy mintás oldalát kéne használni? Mert ebben a videóban
a lány a frottír oldallal a sminket mossa le (ezt én mondjuk a saját arcomon erősnek érezném, főleg szemkörnyéken, mert oda inkább puhább, plüss jellegű korongot használnék), és a mintás oldallal kapcsolatban említi, hogy azt szokták radírozásra használni.
Itt viszont azt írják, hogy a korong frottír fele finom bőrradírozásra is alkalmas:
Lehet, hogy van némi különbség a két korong összetételében, de én azt gondolom, a frottír oldal a jobb radírozásra bármelyik mosható korong esetében. Én amúgy sem szoktam erősen radírozni a bolti radírral, valószínűleg elég lenne nekem (Bocsi, kicsit hosszú lett)
Kimaradt, hogy a korongból is van olyan, hogy frottír-plüss és frottír-pamut mintás, a linkeken ez utóbbi szerepel
a frottír-plüss esetében a frottír egyértelműen a radírozós oldal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!