Mit lehet tenni ezzel a leégéssel? Sok helyre mennék a barátaimmal nyáron, de mindig leégek a napon.
Simléderes sapka + laza fehér ing, amit a medencében sem veszel le. Nekem ez vált be.
No meg 12-16 óra között érdemes kerülni a direkt napfényt és vagy előtte vagy utána strandolni.
1 ez kivitelezhető, csak éppen nem jó. Szeretnék ugyanúgy találkozni a barátaimmal, nem akarok egész nyárra önkéntes házfogságra ítélődni...
2 nem vagyok szeplős, a hajam meg középbarna, talán attól még egy picivel sötétebb is.
3 igyekszem nem a tűző napon lenni persze, ez ilyen fehér bőrűként alap. Lehet, szükség lesz valami plusz ruhára, bár gyűlölöm, ha van olyankor rajtam valami a fürdőruhán kívül, de ha más opció nincsen, akkor marad ez a beöltözősdi.
4 ezt hol hallottad/olvastad? Utána néznék annak, hogy ez ilyen népi mende-monda-e, vagy van valami igazságalapja.
+1 tipp
Esetleg megpróbálhatnál gyógyszertárban érdeklődni arról, hogy van-e valami extra hatásos naptej? El tudom képzelni, hogy az érzékenyebb bőrű emberek számára gyártanak erősebbet.
2db 75%, 90 és 85%
Olyan buták vagytok, hogy az már fájdalmas. Legalább a hivatalos dolgokat ne szavaznátok le, de ennyit értek csak. Ilyen alacsony értelmi szinten vagytok.
A karotin jót tesz a bőrnek, segít a leégés ellen. Google a barátotok, nem? Lehet utána olvasni, hogy ma is tanuljatok valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!