Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni ezzel a...

Mit lehet tenni ezzel a leégéssel? Sok helyre mennék a barátaimmal nyáron, de mindig leégek a napon.

Figyelt kérdés
Most is voltunk Harkányban, a strandon és konkrétan 5x kentem be magam 50 faktoros naptejjel, de a hófehérből így is rákvörös lett. Nagyon érzékeny erre a bőröm, de olyan jó lenne többször strandolni a lányokkal, de ha a csúszdák meg a jó medencék kint vannak.... Mit lehet tenni, hogy ne égjek le ennyire? Már így is naptejezem magam, mint valami őrült.

júl. 14. 17:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
ne járj a napra
júl. 14. 17:48
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha hófehér bőröd van, esetleg szeplők is és szőke/vörös hajad, akkor semmit nem tudsz tenni, az I.-es bőrtípus nem tud barnulni. Vegyél fel pólót.
júl. 14. 17:48
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Simléderes sapka + laza fehér ing, amit a medencében sem veszel le. Nekem ez vált be.

No meg 12-16 óra között érdemes kerülni a direkt napfényt és vagy előtte vagy utána strandolni.

júl. 14. 17:49
 4/13 anonim ***** válasza:
9%
Fogyassz karotin tartalmú ételeket. A karotin megóvja a bőrt a leégéstől.
júl. 14. 17:51
 5/13 A kérdező kommentje:

1 ez kivitelezhető, csak éppen nem jó. Szeretnék ugyanúgy találkozni a barátaimmal, nem akarok egész nyárra önkéntes házfogságra ítélődni...

2 nem vagyok szeplős, a hajam meg középbarna, talán attól még egy picivel sötétebb is.

3 igyekszem nem a tűző napon lenni persze, ez ilyen fehér bőrűként alap. Lehet, szükség lesz valami plusz ruhára, bár gyűlölöm, ha van olyankor rajtam valami a fürdőruhán kívül, de ha más opció nincsen, akkor marad ez a beöltözősdi.

4 ezt hol hallottad/olvastad? Utána néznék annak, hogy ez ilyen népi mende-monda-e, vagy van valami igazságalapja.

júl. 14. 18:20
 6/13 anonim ***** válasza:
94%

+1 tipp

Esetleg megpróbálhatnál gyógyszertárban érdeklődni arról, hogy van-e valami extra hatásos naptej? El tudom képzelni, hogy az érzékenyebb bőrű emberek számára gyártanak erősebbet.

júl. 14. 18:23
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Tessék, bár Google nem a barátod?

[link]

Én is fehérbőrű vagyok.

júl. 14. 18:35
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
Én tejfehér bőrű vagyok és nem bántásból, de te valamit rohadt rosszul csinálsz. Soha nem égtem le egyetlen naptejtől sem. Nem lehet, hogy rossz terméket használsz??
júl. 14. 18:57
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

2db 75%, 90 és 85%

Olyan buták vagytok, hogy az már fájdalmas. Legalább a hivatalos dolgokat ne szavaznátok le, de ennyit értek csak. Ilyen alacsony értelmi szinten vagytok.

A karotin jót tesz a bőrnek, segít a leégés ellen. Google a barátotok, nem? Lehet utána olvasni, hogy ma is tanuljatok valamit!

júl. 14. 19:07
 10/13 Noren1989 ***** válasza:
86%
Milyen faktorral, milyen gyakran kened? Vizes buli van közben?
júl. 14. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!