Olyan rosszul esik,hogy velem mindenki másképp bánik,mint a barátaimmal ,csak azért mert csúnya pletykák vannak rólam . Hogyan kezeljem ezt?
Figyelt kérdés
Annyira tehetetlennek érzem magam 😥 Semmi rosszat sem teszek,mégis elkerülnek , megbantanak az emberek, elképesztően lenéznek,és undorítónak találnak. Sok ember gáznak tartja már csak azt hogy beszéljen velem,emiatt én mindig kimaradok,mindig a barátnőmet válasszak . A legrosszabb az egészben,hogy én tényleg semmi rosszat nem tettem, mégis így viselkednek velem . Annyira szomorúvá tesz,én próbálnák kapcsolódni,de egyszerűen ha már megvetéssel fordulnak felém akkor nincsen mit csináljak:(( a baratnoimnek mindnek nagy szociális élete van,ilyen igazi szociális pillangók,ezért én mindig kívülállónak érzem magam,és nagyon fáj hogy velem nem viselkednek ugyanúgy mint velük. Hogyan kezeljem ezt? Egyébként szívesen beszélgetnék valakivel aki ugyanazt élte/éli át,mert nagyon egyedül érzem magam ,senki sem olyan mint en :(2023. júl. 4. 23:43
1/1 anonim válasza:
Ismerős a helyzet, gimiben ugyan ez volt velem is. Én szereztem barátokat, velük elvoltam a többi ember meg nem érdekelt és kész. Aztán elmentem a világ végére egyetemre, ott senki nem ismert, nem voltak előítéletek, nagyon népszerű is lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!