Aki otthon csinálja magának, írjon pls! Azt szeretném, ha körben vízszintesen egy vonalban lenne a hajam. Hogyan vágjam le, hogy az eredmény jó legyen? Instrukciókat akár írásban adjatok legyetek szívesek, erről szóló videók is jöhetnek! Thx!
Figyelt kérdés
Hajvágás otthon. Lépésről lépésre.júl. 9. 16:18
11/27 A kérdező kommentje:
:) Akkor vsz nagyon hasonló!
nov. 10. 07:18
12/27 anonim válasza:
Lehet, ha rámírsz priviben mutathatok képet :)
13/27 A kérdező kommentje:
#12. Nem szeretnék privizni, sok sötét alak adta már ki magát nőnek így, hátsó szándékkal.
De ha itt adsz egy linket a netről - képet - arról, hogy kb milyen a hajad, annak nagyon fogok örülni!
Ha találsz a neten egy hasonlót, amilyen a tiéd.
És bocsi az elővigyázatosság miatt, de sok itt a rossz tapasztalatom, így inkább vigyázok. Remélem, megérted.
nov. 10. 08:09
14/27 anonim válasza:
15/27 A kérdező kommentje:
Egyetértek. :( De te nagyon cuki vagy! Köszi a linket, nagyon szép ez a fazon! Neked természetesen egyenes hajad van? És milyen színű? Természetes, színezett, festett vagy hidrogénezett? Ha van kedved leírni. :)
nov. 10. 09:32
16/27 anonim válasza:
Syoss 5-72 pompeji vörösre van festve világos sulzőkéből, magamnak szoktam festegetni :) vasalni szoktam, kicsit hullámosodik alapból
17/27 A kérdező kommentje:
Biztosan szép! :)
Nekem nagyon hullámos/loknis volt természetesen, de most egyenesen hordom.
Nem szeretted az eredeti hajszínedet?! Sokan örülnének, ha világos szőke lenne a hajuk alapból!
nov. 10. 09:58
18/27 anonim válasza:
Egyenesen jó ez az egyhosszra nyírt bubihaj :) szerettem, de mennyivel jobb egy élénk dögös vörös már ;)
19/27 A kérdező kommentje:
Igen, ez egyenes hajjal szép.
Gyönyörű az élénk vörös is, de ha eredetileg szőke lennék, akkor vsz azt hagynám. De persze olyan legyen a hajad, ahogy te szereted, csak magamra írtam a fentit.
nov. 10. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!