Fiúk, ti milyen borotvát használtok? Melyikre esküsztök?
(10esnek)
Elsőnek le kell szedd nullással. (Amit kapsz a géphez, sima hajnyíró kb) és azután csinálod simára a géppel
Ilyent:
Ezzel rendszeresen csak az orcámat.Meg a hajamat magamnak nyírom.Azt géppel.Utána a hátul a tarkón maradó szőrt,hajat borotválom még le.De azt ugye ritkábban.Máshol nem.
18
Mármint a hozzá adott Gillette pengék?Azok egész jól.Nekem kibírnak 16 de nagyon enyhe kompromisszumokkal akár 20 alkalmat is.Egyszer elvittem egyet maximumig.Addig amíg már jól érezhetően zavaró volt a penge élromlása.Az kb.28-30 borotválkozás volt.
Pamacsot és borotvakrémet használok.Azt viszont hozzáteszem,hogy én már csak egy körben borotválkozom vele.Nem csinálom végig a három különböző irányból történő kört.Már alátétezem a pengét.Így hatékonyabb a készülék...Akinek erősebb arcszőrzete van esetleg a maximális tökéletességre törekszik vagy érzékenyebb az arcbőre annak lehet,hogy nem bír ki ennyit.Nem tudja eddig használni.
En regebben minden vasarnap borotvalkoztam eldobhato 2-3 penges borotvakkal de alig par lehuzas utan mar szart se értek
Azota havonta borotvalkozok a hajnyiroval
1 honapos bajuszt, szakallt 5 perc alatt leszed
Igaz nem lesz teljesen sima, de nem baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!