Miért nem használtok vesszőt?
Mert az egyén intellektusa ott megragadt...
Ne hidd, hogy ők csak chaten nem raknak vesszőt... Tapasztalatból mondom, hogy a szövegalkotási képességükben is megmutatkozik, ha egy értelmes szöveget meg kell írni.
Akikre illő a kérdés apropója, azok 2 mondatot nem tudnak leírni helyesen, megfelelő választékossággal.
Legtöbbször szerényebb képességekkel vannak megáldva az ilyenek. Kellett ilyen emberrel dolgoznom, és valóban, a szövegalkotás körül is voltak gondok, nem is mindig tudott értelmesen fogalmazni. Szóban is akadtak problémák, nemcsak az írásképén köszönt vissza a dolog.
Ugyanakkor... van egy, még gimis osztálytársam, aki túlzás nélkül az egyik legtájékozottabb, egyik legokosabb ember, akit ismerek, viszont Messenger-en nagyon trehányan tud írni. Vesszőket is elvétve használ, illetve, ha gépről ír vissza, a nagybetűk sincsenek meg mindig.
A legjobb, amikor vessző nélkül pont az ellenkezőjét jelenti annak, amit akarnak írni, mint itt az 1. válasz: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Tudom, nem nekem szól a kérdés, de nem valószínű, hogy az érintettek fognak válaszolni. Ők valószínűleg észre sem veszik, hogy rossz a helyesírásuk, de ha igen, akkor sem érdekli őket túlzottan.
Kedves 4!
Sajnos ez pontosan így van...
Az igénytelenek legtöbbször nem ismerik el magukról, hogy igénytelenek; meg vannak győződve róla, hogy "minden szép és jó", amit csinálnak.
Én azt csodálom, hogy egyáltalán még tudnak írni .
Amennyi ostoba ökör van ezen az oldalon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!