Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, ti mennyi WC papírt...

Fiúk, ti mennyi WC papírt használtok egy alkalommal? Mennyire van rá szükség általános tisztításra?

Figyelt kérdés

Én nagyon sok kockát használok. Egyszerre 3-at szoktam összehajtani, és ebből a trióból használok elég sok kört, egy fél tekercs elhasználódik.

Van, hogy WC-zés nélkül is szükség van törlésre, sokszor van ilyen.

2023. dec. 24. 21:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
változó, de fél guriga hatalmas pazarlás
2023. dec. 24. 22:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Használj minőségibb 3-4 rétegű papírt. Ne a legolcsóbb szart vedd meg amivel nem lehet kitörölni, mert csak keni :DDD
2023. dec. 24. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Pisiléskor 1 kocka, barnamacihoz átlag 6 kocka. Ha kemény a tojás 4-5 kocka is elég, ha cseppfolyós akkor 10-12 kocka is lehet. De az átlag az 6.
2023. dec. 24. 22:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Wow, úgy látom tényleg elég sokat használok az átlaghoz képest.

A legjobban azt szeretem mikor tökéletes az állaga és nyomtalanul távozik.

2023. dec. 24. 23:04
 5/12 anonim ***** válasza:
6%

Újságpapírt használok, párnapja az első oldalon volt Orbán feje, azonnal éltem a lehetőséggel.

Évek óta nem használok WC-papírt, minek?! Az újság tökéletes.

2023. dec. 24. 23:30
 6/12 anonim ***** válasza:
2kockát szoktam összehajtani, ebből olyan 2-3 kör van, az első kettőre rá szoktam köpni, hogy mégse csontszáraz legyen, majd ha úgy érzem h ez is kevés az utolsó törlésnél csak 1 kockát hajtok félbe.
2023. dec. 25. 02:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem 1 tekercs háromrétegű Zewa 9 vagy 10 napra elég, ha egyedül használom. A lány tesómnak 1 vagy maximum 1,5 nap.
2023. dec. 25. 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
Én nem vagyok olyan aberrált(már bocsánat a többiektől!),hogy ilyeneket számoljak,vagy számon tartsak.Kell amennyi kell,és ennyi.Jó hogy nem már naplót vezettek a WC papír fogyási adagjairól.Pl.2023 dec.25.7:35-kor 13 kocka XDXD
2023. dec. 25. 16:12
 9/12 Senior Séf ***** válasza:
46%

Belegondoltatok már,hogy valami qurvára nincs rendben a mai ember táplálkozásával? A közel 60 000 gerinces közül mi vagyunk az egyetlen faj, amelynek külön meg kell tisztogatni a végbelét.

Egyébként,hogy a kérdésre válaszoljak; amióta rendbe tettem az étrendemet, jellemzően egy kocka papírt használok. Azt is csak a rend kedvéért, megnézni, hátha mégis van valami, amit el kell távolítani.

2023. dec. 25. 17:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
9 kutyák, macskák is fosnak néha. Pláne egy hosszúszőrű kutya nagyon gusztusos tud lenni ha nem csontszáraz a széklete. Csak hát ugye ők nyalogatják magukat meg dörgölik a fűbe, földbe stb.
2023. dec. 27. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!