Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudom megőrizni a...

Hogyan tudom megőrizni a festett hajam színét minél tovább? Lehet az a hajam "hibája" hogy nem tartja meg a festéket?

Figyelt kérdés

Már nem egyszer festettem a hajam festékkel és nem szinezővel, de három négy hajmosás után már alig látszott. Ez volt a nagyon sötét kékkel is nem csak a barnával. Sötét szőke/világos barna hajam van, eddig csak az alsó felét (nem a végét hanem a tarkónál ami mostanában divat volt) festettem, de most az egész be lett festve bordóra. Most mostam meg negyedszerre és csak a tövén maradt bordó, de az se az az igazán erős mint ami az elején volt.

Szőkítésre is volt már festve és az is visszavilágosodott a szőkített árnyalatra.

Most használtam szinvédő balzsamot a syoss-tól, de kicsit szkeptikus vagyok vele mert a hamvasító balzsam se használt csak a sampon.

jún. 29. 12:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mivel fested?
jún. 29. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Na, pont most írtam ki én is egy ilyen kérdést. Ugyanez a problémám, ráadásul én fodrásznál csináltatom, nem kevés pénzért.
jún. 29. 15:11
 3/12 anonim ***** válasza:

A kék híresen gyorsan távozik a hajból, mindenki másnak is. A vörös is nagyon "ereszt" minden mosásnál, a kéknél azért tovább tart. Ezek tartós festékre is igazak, bár a rendszeres újrafrissítés segít valamelyest.

A színező, mindegy, milyen színű, szintén nem tartós, nem is célja, hogy az legyen.

jún. 29. 16:12
 4/12 A kérdező kommentje:

#1 Loreal-lal festettem.

#3 Igen attól tartottam hogy az állandó hajfestés a megoldás. Persze tudom a tövét akkor is kell, de jó lenne ha akkor elég lenne az egészre ráfesteni mikor a lenővést festem. Mert valjuk be két hetente festeni a hajat nem csak fárasztó de a festék ára ha nem is sok összeadódik.

Köszönöm a válaszokat

jún. 29. 17:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Milyen loreallal? Dobozossal? Professzionálissal?
jún. 29. 17:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Dobozos.
jún. 29. 23:45
 7/12 anonim ***** válasza:
14%
A hajfestés tartóssága - bármily hihetetlen -, de a ciklustól is függ. Ahogy régebben a dauert kirúgta magából a haj, menstruáció előtt-alatt-és közvetlen utána, ez a festésre is áll. Tehát nem mindegy, hogy mikorra van beütemezve a haj festése. Kivéve, akinek már nincs ciklusa, annak nem jelenthet gondot, bár, néha ott is előfordul, hogy a volt ciklus idejének környékén fenn állhat ilyen anomália, és akkor ugyanúgy nem marad meg a hajon a festék. Ennek hormonális okai vannak.
jún. 30. 04:09
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

#7, ez butaság. A haj elhalt szaru, nincs keringése, nincsenek rá hatással ilyen szinten a hormonok. A béna fodrászok szokták ezzel magyarázni az elrontott festést.

Kérdező, drogériás gagyiságok helyett vegyél prifesszionális termékeket fodrászkellékesben

jún. 30. 07:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tudsz esetleg ajánlani oldalt ahonnan tudok rendelni?
jún. 30. 08:42
 10/12 anonim ***** válasza:

"A haj elhalt szaru, nincs keringése, nincsenek rá hatással ilyen szinten a hormonok."

Hogyne! A hajhagymák mióta elhalt szaruk??? És ha hiszed, ha nem, a hormonok hatással vannak a hajhagymákra. A tapasztalatomat írtam le, amikor daueroltattam, nem egyszer, és nem kétszer, ha megvolt a menszeszem, - vagy ahhoz közel történt a fodrászati beavatkozás - sosem maradt tartósan a göndörség a hajamban. Ha nem hiszed, talán olvass utána a neten, biztosan van erről valami cikk. Tehát a festéssel is hasonló lehet. Csak mert neked van egy véleményed, még nem biztos, hogy igazad van. Szerinted butaság, szerintem tapasztalat, és tény. Még, ha lepontoztok is így van.

júl. 1. 07:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!